Se aktuellt Schema här –>

Ashtanga Grund (kurs 5 tillfällen, pris 600 kr. Onsdagar kl 18-19:15)
En kurs för rena nybörjare. Vi går igenom Ashtangayogans grunder med solhälsningar & andning. Du lär dig de stående positionerna, några sittande samt några avslutande positioner.

Ashtanga Lugn (kurs 10 tillfällen, pris 1 400 kr. Torsdagar kl 19-20:30.)
En fortsättningskurs i ashtangayoga med ett lite lugnare tempo. Du bör ha gått Ashtanga Grund enligt ovan, eller ha motsvarande grunderfarenhet av ashtangayoga. Vi arbetar vidare med andningen och du får också lära dig att använda bandhas (kroppslås) och drishtis (fokuseringspunkter). Vi utforskar linjering, balans och styrka.

Ashtanga Flöde (kurs 10 tillfällen, pris 1 400 kr. Tisdagar kl 17-18:30)
En fortsättningskurs i ashtangayoga med lite högre tempo. Vi fördjupar oss i  vinyasa-tekniken och lägger till fler sittande positioner samt lyft och hopp för den som vill. Vi utforskar bandhas (kroppslås) och drishtis (fokuseringspunkter) och lägger även till fler avslutande positioner. Du behöver ha gått Ashtanga Grund enligt ovan, eller ha motsvarande grunderfarenhet av ashtangayoga.

Mysore (tisdagar 18:30 – 20:30, drop-in till 19:00, samt torsdagar 06:15-08:30, drop-in till 07:30)
En klass där du praktiserar självständigt i din egen takt och alla kan vara med oavsett hur länge du utövat yoga, dock är det bra om du har grundläggande erfarenhet av ashtangayoga innan du börjar med Mysore-style. Lärare finns på plats och assisterar samt hjälper dig att utveckla din yoga individuellt. På Mysoreklasserna introduceras du till nya ställningar när du är redo för det och får din egen sekvens att jobba med. Detta är det traditionella sättet att utöva Ashtangayoga på!
Drop-in-klass, ingen föranmälan behövs.

Ledd Primary (vissa fredagar, se kalender, 16:30 – 18:00)
Du leds igenom ashtangayogans första serie på traditionellt sätt. Detta är en klass med högt tempo och du det är bra om du har gått ”Ashtanga Flöde” enligt ovan, eller har motsvarande erfarenhet av ashtangayoga. Du följer med så långt du kan och vill efter din egen förmåga och  klassen avslutas gemensamt med de avslutande positionerna.
Drop-in-klass, ingen föranmälan behövs.

Prisuppgifter och betalningsinformation för kurserna hittar du här –>

Anmälan:
Telefon/SMS: 0703-23 33 89
E-post: info@ashtanga-yoga.se

(eller använd formuläret längst ner på sidan)

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande