Se aktuellt Schema här –>

Ashtanga Grund  kurs 5 tillfällen, pris 600 kr. Torsdagar kl 19-20:15, nästa start 29 augusti 2019
En kurs för rena nybörjare. Vi går igenom Ashtangayogans grunder med solhälsningar & andning. Du lär dig de stående positionerna, några sittande samt några avslutande positioner. Vi utforskar linjering, balans och styrka.

Ashtanga 1  fortsättningskurs 10 tillfällen, pris 1 400 kr. Tisdagar kl 17-18:30, nästa start 27 augusti 2019
Vi repeterar och fördjupar grunderna och lägger till fler sittande positioner. Vi arbetar vidare med andningen och utforskar vinyasa-tekniken. Du får också lära dig att använda bandhas (kroppslås) och drishtis (fokuseringspunkter). 

Ashtanga 2  fortsättningkurs 10 tillfällen, pris 1 400 kr. Onsdagar kl 19-20:30, nästa start 28 augusti 2019
Vi fördjupar oss i  vinyasa-tekniken och lägger till lyft och hopp för den som vill. Vi lägger också till fler sittande och avslutande positioner. Här får du också chans att bli mer självständig i din yoga-praktik, då vi börjar memorera ordningen på rörelserna. 

Mysore  tisdagar 18:30-20:30, drop-in till 19:00, onsdagar 17:00-19:00, drop in till 17:15, samt fredagar 06:15-08:30, drop-in till 07:30. (OBS! Fredagsklassen utgår de fredagar som har ledd Primary på schemat.)
En klass där du praktiserar självständigt i din egen takt och alla kan vara med oavsett hur länge du utövat yoga, dock är det bra om du har grundläggande erfarenhet av ashtangayoga innan du börjar med Mysore-style. Lärare finns på plats och assisterar samt hjälper dig att utveckla din yoga individuellt. På Mysoreklasserna introduceras du till nya ställningar när du är redo för det och får din egen sekvens att jobba med. Detta är det traditionella sättet att utöva Ashtangayoga på!
Drop-in-klass, ingen föranmälan behövs.

Ledd klass till Navasana  torsdagar 17:00-18:30
En drop-in-klass som passar dig som gått minst ”Ashtanga 1” enligt ovan eller motsvarande. Du leds igenom solhälsningar, stående och sittande positioner fram till Navasana, samt de avslutande positionerna. I den här klassen läggs mer fokus på vinyasan och flödet än på tekniken i asanas (yogapositionerna).
Drop-in-klass, ingen föranmälan behövs.

Ledd Primary  vissa fredagar, se kalender, 16:30 – 18:00
Du leds igenom ashtangayogans första serie på traditionellt sätt. Detta är en klass med högt tempo och du det är bra om du har gått ”Ashtanga 2” enligt ovan, eller har motsvarande erfarenhet av ashtangayoga. Du följer med så långt du kan och vill efter din egen förmåga och  klassen avslutas gemensamt med de avslutande positionerna.
Drop-in-klass, ingen föranmälan behövs.

Meditation  onsdagar 16:30-17:00, pris 100 kr.
(För dig som är med på Mysore-klassen direkt efter ingår denna klass i priset)
En klass som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet. Vi sitter på golvet, med stöd av kuddar, eller på stol om det känns bättre. Klassen börjar med 10 minuters guidad meditation och fortsätter därefter med tyst meditation i 10 minuter. Du kan avbryta när du vill och lägga dig ner i avslappning. 
Drop-in-klass, ingen föranmälan behövs.

Prisuppgifter och betalningsinformation för kurserna hittar du här –>

Anmälan:
Telefon/SMS: 0703-23 33 89
E-post: info@ashtanga-yoga.se

(eller använd formuläret längst ner på sidan)

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande