Se aktuellt Schema här –>

Ashtanga Grund (kurs 5 tillfällen, pris 600 kr. Onsdagar kl 18-19:15, start 24 april 2019)
En kurs för rena nybörjare. Vi går igenom Ashtangayogans grunder med solhälsningar & andning. Du lär dig de stående positionerna, några sittande samt några avslutande positioner.

Ashtanga Lugn (kurs 5 tillfällen, pris 700 kr. Torsdagar kl 19-20:30, start 25 april 2019.)
En fortsättningskurs i ashtangayoga med ett lite lugnare tempo. Du bör ha gått Ashtanga Grund enligt ovan, eller ha motsvarande grunderfarenhet av ashtangayoga. Vi arbetar vidare med andningen och du får också lära dig att använda bandhas (kroppslås) och drishtis (fokuseringspunkter). Vi utforskar linjering, balans och styrka.

Ashtanga Flöde (kurs 5 tillfällen, pris 700 kr. Tisdagar kl 17-18:30, start 23 april 2019)
En fortsättningskurs i ashtangayoga med lite högre tempo. Vi fördjupar oss i  vinyasa-tekniken och lägger till fler sittande positioner samt lyft och hopp för den som vill. Vi utforskar bandhas (kroppslås) och drishtis (fokuseringspunkter) och lägger även till fler avslutande positioner. Du behöver ha gått Ashtanga Grund enligt ovan, eller ha motsvarande grunderfarenhet av ashtangayoga.

Mysore Kurs (kurs 5 tillfällen, pris 700 kr. Torsdagar kl 17-19:30, start 25 april 2019)
Det här är en kurs för dig som vill komma vidare i din yogapraktik och är nyfiken på ”Mysore-style” men är osäker på hur det går till. Du blir introducerad till det traditionella sättet att utöva Ashtangayoga och får en egen sekvens att jobba med. I denna kurs ingår också möjlighet att gå på de öppna Mysore-klasserna utan extra kostnad!

Mysore (tisdagar 18:30 – 20:30, drop-in till 19:00, samt torsdagar 06:15-08:30, drop-in till 07:30)
En klass där du praktiserar självständigt i din egen takt och alla kan vara med oavsett hur länge du utövat yoga, dock är det bra om du har grundläggande erfarenhet av ashtangayoga innan du börjar med Mysore-style. Lärare finns på plats och assisterar samt hjälper dig att utveckla din yoga individuellt. På Mysoreklasserna introduceras du till nya ställningar när du är redo för det och får din egen sekvens att jobba med. Detta är det traditionella sättet att utöva Ashtangayoga på!
Drop-in-klass, ingen föranmälan behövs.

Ledd Primary (vissa fredagar, se kalender, 16:30 – 18:00)
Du leds igenom ashtangayogans första serie på traditionellt sätt. Detta är en klass med högt tempo och du det är bra om du har gått ”Ashtanga Flöde” enligt ovan, eller har motsvarande erfarenhet av ashtangayoga. Du följer med så långt du kan och vill efter din egen förmåga och  klassen avslutas gemensamt med de avslutande positionerna.
Drop-in-klass, ingen föranmälan behövs.

Prisuppgifter och betalningsinformation för kurserna hittar du här –>

Anmälan:
Telefon/SMS: 0703-23 33 89
E-post: info@ashtanga-yoga.se

(eller använd formuläret längst ner på sidan)

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande